Menukaart

  • Voorgerechten

    Smoarge bole  |   €6,00 |  
    aioli | olijven | kruidenboter

    Tom kah kai |   € 6,75  |  
    thais | kip  | kokosmelk

    Mosterdsoep |   € 6,50  | 
    gerookte spekjes| room | bosui 

    Gyoza kip |   € 10,50  |  
    Chinese dumpling| enoki | groente speghetti 

    Rodebiet en Geit  |   € 8,75  |  
    expuma van yoghurt| de “Molkerij” | uienchutney | salade

    Runder Carpaccio  |   € 11,50  |  
    kogel| salade | parmazaan | tomaat | olijf | pesto-olie

    Thaise Gamba's  |   € 10,50  |  
    gele curry | nam-pla | tauge| basilicum

    vegetarisch  |   niet geschikt voor zwangere vrouwen

  • Hoofdgerechten van het land

    Eendenborst  |   € 22,50 
    puree | gratin | chutney | jus van appelstroop

    Tournedos 020 |   € 25,75  |  
    biefstuk van de haas | brood | jus | gratin

    Varkenshaas  |   € 20,50  |  
    rode biet risotto | mosterd jus

    Massaman curry  |   € 20,50
    thais | rundvlees| aardappel | ui | rijst*

    Steak Tartaar |   € 23,50  |  
    rauw rundvlees | kappertjes | augurk | brood | 65 graden dooier

     

     

      vegetarisch  |   niet geschikt voor zwangere vrouwen

  • Hoofdgerechten uit het water

    Zeebaars  |   € 21,50
    crème | risotto | kappertjes | schaaldierensaus

    Gentse Waterzooi |   € 19,50
    zeewolf| bouiilon | brood

     

    De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en rauwkost

      vegetarisch  |   niet geschikt voor zwangere vrouwen

  • Hoofdgerechten uit de tuin

    Quiche  |   € 19,50  |  
    huisgemaakt | witlof | feta | salade | tomaat

    Groente Curry  |   € 17,50  |  
    bamboescheuten | champignon | courgette  | ui  | koriander  | rijst

    De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en rauwkost

      vegetarisch  |   niet geschikt voor zwangere vrouwen

  • Verrassingsmenu

    Naast a la carte, bieden we u ook de keuze voor een verrassingsmenu.

    Voor € 40 wordt dit in overleg met u samengesteld door de chef. U geeft uw voorkeuren aan en vervolgens worden 4 heerlijke gerechten gepresenteerd.

    Wel graag minimaal 24 uur van te reserveren, vanaf vier personen.
     

  • Desserts

    Churros   |   € 6,00
    Vanille | kaneel  | slagroom | karamel

    Dame blanche   |   € 6,75
    Chocolate chip | vanille | chocolade | slagroom

    Pannacotta   |   € 6,75
    yoghurt  | gel | slagroom | bastogne | sorbet

    Suikerbroodpudding   |   € 6,75
    Spekkoek kruiden | slagroom | caramel | vanille 

 

Kerst 2019

*** Kerst Menu 2019 *** 5 Gangen-Menu, € 52,50 per persoon Op tafel: Heerlijk ambachtelijk brood met smeersels Dum...

Lees meer

Wij gaan vernieuwen in 2020

We zijn druk met bezig het plannen van onze verbouwing.  De onderetage van ons hotel zal een nieuwe uitstraling krijgen, ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lekker ite in ons restaurant!

    Lekker ite in ons restaurant!

    De keuken van Herbergh de Parel laat zich kenmerken door haar verrassende gerechten met verfijnde smaken.

    Lees meer
  • Lekker sliepe in ons hotel!

    Lekker sliepe in ons hotel!

    Een informeel driesterren hotel met 11 comfortabele kamers van verschillende formaten.

    Lees meer