A la Carte

Voorgerechten:

Broodplankje
Aoili / olijven / kruidenboter

Pompoensoep
romig / chorizo / bosui

Wildbouillon
Ravioli met stoofvlees / tuinkruiden / fijne groente

Livar Buikspek
24uur gegaard / teriyaki / adamame / pastinaak

Steak Tomaat
65graden dooier / cremeux / gepofte quinoa

Runder Carpaccio
Rucola / oude kaas / tomaat / olijf / pesto

Gyoza
Garnaal / zoetzure groente / japanse mayonaise
of
Groente / zoetzuren groente / japanse mayonaise

 

Hoofdgerechten:

Zalmfilet
Risotto met rodebiet / tomaat / gratin / creme

Zeebaars
Aardappelpuree / wittewijnsaus / creme / little gem

Kaeng kao wan 
bamboescheuten / groente / rijst / groene curry

Maaltijdsalade 
groente / tomaat / feta / salade

Rode Curry - Beef Tataki
Tataki rundvlees / groene paprika / ananas / tauge / rijst

Tournedos 020
Biefstuk van de haas / bak jus / 190 gram

Varkenshaas
Risotto / mosterdjus / gratin

Steak Tartaar
Rauw / augurk / kappertjes / ei / toast

Confit de canard
Puree / appeljus / creme / gratin


Dessert:

Churros
Spaansdeegwaren / vanilleijs / karamel / slagroom

Lava Taartje
Chocolade / vloeibaar / framboos sorbet / slagroom

Crepe Suzette
Flensjes / sinasappelsaus / roomboter / vanilleijs 

Suikerbroodpudding
Taartje / lauwwarm / gezouten karamel / vanilleijs / slagroom

Dame Blanche
Vanilleijs / warme chocoladesaus / crumble / slagroom


 

Valentijn Menu 14 & 15 FEB

5 gangen + aperitief € 42,50 p.p. Aperitief Mocktail gin / tonic / aardbeien / komkommer /munt *** Pre...

Lees meer

Whiskey en Spijs

1 Feb 2020 Whiskey Barren Whiskey proeverij met heerlijke bijpassende hapjes. 7 soorten whiskey, in de juiste volgorde o...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lekker ite in ons restaurant!

    Lekker ite in ons restaurant!

    De keuken van Herbergh de Parel laat zich kenmerken door haar verrassende gerechten met verfijnde smaken.

    Lees meer
  • Lekker sliepe in ons hotel!

    Lekker sliepe in ons hotel!

    Een informeel driesterren hotel met 11 comfortabele kamers van verschillende formaten.

    Lees meer