Restaurant

Voorgerechten:

Broodplankje
-breekbrood met 2 smeersels en olijven

Pompoensoep
- licht romig met gebakken chorizo en bosuitjes

Wildbouillon
- met een ravioli gevuld met runderstoofvlees

Buikspek
- met pastinaakcreme sojaboontjes, gefrituurde uitjes en yakitorisaus

Gyoza
- met eend en een frisse salade met komkommer, koriander, munt en wortel

-  met groente en een frisse salade met komkommer, koriander, munt en wortel

Steak Tomaat
- vegetarische variant, met pesto, 65 graden dooier, toast en cremeux van basilicum


Huis gesneden runder Carpaccio
- Klassieker met oude kaas, rucola, tomaatjes en olijven
 

Afhalen bij de Parel!!

Ga naar de link " Restaurant " en vervolgens naar " Take Away" menu  

Lees meer

Over 3 weken is het Hotel vernieuwd

Nog een aantal weken klussen, en dan zijn wij klaar voor het nieuwe seizoen!! Team Herbergh de Parel

Lees meer
Meer nieuws
  • Lekker sliepe in ons hotel!

    Lekker sliepe in ons hotel!

    Een informeel driesterren hotel met 11 comfortabele kamers van verschillende formaten.

    Lees meer